Poetry on Impact - dagelijks online. Dichters laten je alle hoeken van je kamer zien !

  • 19 januari 2021

Met veel plezier nodigt Poetry International u uit voor Poetry on Impact. Ter gelegenheid van de Poëzieweek presenteren we onder die titel van 28 januari tot en met 3 februari elke dag een uitgesproken dichter uit binnen- of buitenland. Live via zoom lezen zij aansluitend op het Achtuurjournaal gedichten over zaken die er naast het hete nieuws zeker óók toe doen, gevolgd door een Q&A.

In deze uitnodiging en op www.poetry.nl leest u meer over de dichters die we vanuit hun huiskamer naast u op uw bank zetten. Kies uw favoriete (of juist minder bekende) dichters en koop uw kaartje voor € 5,- per aflevering, of vul de code overal poezie in voor een gratis ticket.

Ook tippen we u de eerste aflevering van de Poetry-podcast What You Will Hear Is True. Samen met Poëziecentrum Gent gingen we in gesprek met Maud Vanhauwaert en Rodaan Al Galidi, de auteurs van het Poëziegeschenk. Samen een bundel schrijven, hoe gaat dat als je elkaar niet ontmoeten kan? De eerste aflevering Samen komt op 28 januari online op poetry.nl.

Graag tot ziens bij Poetry on Impact. Kijk voor alle andere activiteiten in de Poëzieweek vooral op Poezieweek.com.


Bron: Inez Boogaarts - directeur Poetry International - https://www.poetry.nl/nl